Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 28. јануар 2016.

AMD će imati stabilno poslovanje u 2016. godini

Share
Twitt
g+1
Pinit

Prošle godine je Kerrisdale Capital Investment upozorio AMD da će bankrotirati do 2020. godine, a kako se Zen arhitektura neće pojaviti do kraja godine mnogi su bili zabrinuti da kompanija neće imati dovoljno sredstava da preživi sumornu godinu. Finansijski magazin Motley Fool je istraživao stanje kompanije AMD i došao do zaključka da kompanija ima dovoljno da preživi godinu ali bez prevelike potrošnje.

Kerrisdale Capital Investment je sa druge strane upozorio da bi AMD-ova zavisnost od PC tržišta koje stagnira, u kome je u više navrata marginalizovana od strane Intela i Nvidije, moglo da dovede do propasti kompanije. Iako AMD ima raznovrsno poslovanje na novim tržištima kao što su virtuelna i izmenjena realnost, nisu uspeli da dominiraju na nekom tržištu. Međutim, AMD je siguran za sada jer ima dovoljno novca. AMD se sigurno neće naći u problemima pre nego što objavi Zen arhitekturu, ali to ne znači da neće potrošiti mnogo novca na razvoj i istraživanje, marketing i akvizicije kako bi ostao konkurentan.

AMD CEO: Zen procesori stižu pred kraj 2016. godine

Izvor: Fudzilla

Sve informacije vezane za AMD, možete pogledati na AMD stranici na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |