Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 27. јануар 2016.

Apple imao rekordne prihode u poslednjem tromesečju

Share
Twitt
g+1
Pinit

Apple je objavio finansijski izveštaj za fiskalno prvo tromesečje koje se za ovu kompaniju završilo 26. decembra 2015. godine. Apple je prijavio rekordan tromesečni prihod od 75,9 milijardi dolara kao i rekordan tromesečni profit od 18,4 milijarde dolara. Rezultati su naravno bolji od onih postignutih u istom tromesečju prethodne godine kada je Apple ostvario prihod od 74,6 milijardi dolara i 18 milijardi dolara profita.

Apple je takođe dao smernice za drugo fiskalno tromesečje (odosno prva tri meseca 2016. godine), a one govore o prihodu između 50 i 53 milijarde dolara. Takođe je istaknuto da Apple sada ima aktiviranih milijardu uređaja. Ta cifra obuhvata sve iOS, Mac, Apple TV i Apple Watch uređaje koji su korišćeni u prethodnih 90 dana. Iako je broj manji nego kod Androida koji je milijardu prešao u 2014. godini, predstavlja izuzetno važnu prekretnicu za Apple.

Šef Apple-ovog automobilskog odeljenja napustio kompaniju

Izvor: Digitimes



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |