Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 27. јануар 2016.

Microsoft već napravio Windows 10 kao preporučeno preuzimanje u Windows Update

Share
Twitt
g+1
Pinit

Nije tajna da Microsoft želi da donese Windows 10 na što je moguće više računara, a kao deo tog plana, kompanija se sprema da počne agresivniju strategiju koja bi promenila način na koji će se novi operativni sistem nuditi na Windows 7 i 8.1 računarima. Windows 10 je dostupan kao besplatna nadogradnja na Windows 7 i 8.1 računarima, a kompanija ga je u početku nudila kao opcionu nadogradnju, ali će se uskoro dogoditi značajna promena. Nedavni upis na Redditu otkriva da je Windows 10 već ponuđen kao preporučena nadogradnja u Windows Update servisu, a iako nema dokaza da je Microsoft ovu promenu načinio na svim računarima, to bi mogao biti početak mnogo agresivnije strategije čiji je cilj nadogradnja što više računara na Windows 10.

Teri Majerson šef odeljenja operativnih sistema u Microsoft-u, najavio je ovu promenu još u oktobru prošle godine, rekavši da će Windows 10 biti izlistan kao preporučena nadogradnja u Windows Update počevši od početka ove godine. Od korisnika će i dalje biti zatraženo da instalira Windows 10, ali će operativni sistem biti predstavljen kao preporučena nadogradnja. I dalje možete da se vratite na stari operativni sistem za 30 dana.

Najbolji antivirus za poslovne korisnike Windowsa 10

Izvor: Softpedia

Pozivamo vas da pratite naš Windows 10 hub sa najnovijim i najsvežijim informacijama o novom Microsoftovom operativnom sistemu!



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |