Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 27. јануар 2016.

Apple iPhone 7 Plus bi mogao imati dve kamere na poleđini, sa 2-3x optičkim zumom

Share
Twitt
g+1
Pinit

Trend, koji je kompanija Apple uspostavila poslednjih godina, jeste lansiranje dva vrhunska telefona istovremeno. Ovo je započelo sa iPhone 6 i iPhone 6 Plus modelima, nako čega su usledili iPhone 6s i 6s Plus. Telefoni dolaze sa gotovo identičnim specifikacijama, uz razlike u veličini ekrana, rezoluciji, bateriji i nekim funkcijama kamere. Očekuje se da će slična razlika ostati i na ovogodičnim iPhone 7 i iPhone 7 Plus modelima.
Prema navodima analitičara Ming-Či Kua, iPhone 7 Plus će imati dual-camera sistem. Ranije smo već čuli glasine o tome da bi novi iPhone mogao imati verziju sa dve kamere na poleđini. Kuo ističe da verovatno neće svi iPhone 7 Plus modeli imati dve kamere, te da bi ova opcja mogla biti rezervisana samo za one jače modele (na primer model sa 128GB prostora). Analitičar je takođe istakao i da će sistem sa dve kamere koristiti LinX tehnologiju, što ne čudi s obzirom da je Apple ovu kompaniju  kupio početkom prošle godine. Ostale glasine o kameri uključuju 2-3x optički zum. Iako pomenute informacije treba uzeti sa rezervom, fotografski entuzijasti se potencijalno mogu radovati novim iPhone 7 Plus telefonima.

Izvor: Ubergizmo



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |