Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 18. јануар 2016.

Benchmark Top 10: Atlas Spectrum na našoj listi

Share
Twitt
g+1
Pinit

Iz kompanije Logitech stiže nova mehanička tastatura, o kojoj ćete više moći da čitate na stranicama našeg sajta uskoro. Reč je o modelu baziranom na specijalnim Romer-G svičevima, posebno kreiranim za potrebe kompanije Logitech. Ovi svičevi donose specifičan ugođaj u samom radu, ali se isto tako može reći da su veoma pogodni za novopridošle korisnike koji tek ulaze u svet mehaničkih tastatura.

LogitechG410AtlasSpectrum02.jpg


Male dimenzije, visok nivo upotrebljivosti, kompaktnost koja omogućava da se tastatura lako ponese, što je Logitechu bio jedan od primarnih kriterijuma, sve to čini G410 veoma zanimljivim izborom. Uz sve to, tu je i potpuno RGB pozadinsko osvetljenje koje u bukvalnom smislu te reči možete podešavati po želji iz pratećeg softvera. Naravno, ne treba zaboraviti ni odličnu ergonomiju kojom ova tastatura raspolaže, kao i sjajan osećaj u kuckanju, što joj i omogućava da zauzme svoje mesto na našoj Top 10 listi.

Posetite našu Top 10 sekciju kako biste pronašli najbolje preporuke za vaše nove uređaje!



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |