Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 18. јануар 2016.

Serveri za Xbox 360 se neće ugasiti u novembru

Share
Twitt
g+1
Pinit

Glasina da će se serveri za Xbox 360 konzolu ugasiti odbačena je od strane Microsofta. Xbox 360 konzola je objavljena 2005. godine što znači da je nedavno proslavila svoj deseti rođendan. Ovo postavlja pitanje perspektive konzole ali ona i dalje dobija igre. Korisnička baza Xbox 360 konzole je prilično konzistentna, što znači da Microsoft još nije spreman da je odbaci. Ipak, Microsoft sada ima noviju konzolu na tržištu (Xbox One), i mnogo više bi im značilo kada bi korisnici nju kupili.

Problem je što mnogi korisnici i dalje imaju staru i ne žele da je zamene. Ovaj problem može biti rešen sa prestankom podrške za Xbox 360 i sa nadom da će se korisnici prebaciti na Xbox One, ali bi se korisnici tada mogli odlučiti i za PlayStation 4. Budućnost Xbox 360 konzole je za sada sigurna, jer je šef Xbox odeljenja Fil Spenser poručio da ona neće biti ukinuta, tačnije da serveri neće biti ugašeni.

Xbox One prodat u 18 miliona jedinica pre kraja 2015. godine

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |