Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 30. јануар 2016.

Benchmark Top 10 - Nitro među najbolje

Share
Twitt
g+1
Pinit

Na Benchmark Top 10 listi "high-end" grafičkih karti se našao, nedavno testirani, Radeon R9 Fury koji je potpisan od strane kompanije Sapphire. Reč je o pripadniku Nitro serije što znači da je u pitanju jedan od najpristupačnijih Radeon R9 Fury modela na tržištu. Karakteriše ga sjajan kuler, fenomenalna izrada i veoma tihi ventilatori.

Možda Tri-X kuler nije u stanju da "ohladi" moderni Fiji grafički procesor kao onaj kod skuplje verzije, ali je razlika prihvatljiva, posebno zbog toga što je nivo buke koji karte proizvode vrlo sličan. Takođe, obe karte postižu maksimalne temperature koje su više nego prihvatljive. Pritom, Nitro verzija košta znatno manje, a to je upravo ono što Radeon R9 Fury modelu treba - niža cena.



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |