Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 30. јануар 2016.

Samsung Galaxy S7 će imati bateriju sposobnu da podrži peko 17 sati reprodukcije videa

Share
Twitt
g+1
Pinit

Procurele informacije o Galaxy S7 telefonu nastavljaju da se pojavljuju iz različitih izvora, a najnovije sugerišu da će Samsungova dolazeća perjanica moći da podrži preko 17 sati video reprodukcije pri maksimalnom osvetljenju ekrana.

Ukoliko se ovo obistini, biće to impresivan rezultat za telefon sa ekranom veličine 5.1 inč. S obzirom da je Galaxy S6 model bio na meti udara i kritika zbog lošeg radnog veka baterije, moguće je da je Samsung posebnu pažnju posvetio ovom segmentu na dolazećem Galaxy S7 modelu. Glasine ukazuju na to da će Samsung Galaxy S7 imati bateriju od 3000mAh, koliko imaju i Galaxy Note 5 i Galaxy S6 edge+ modeli, čija baterija može dosta da traje i pored veliko ekrana od 5.7 inča. Informacija o dugom trajanju baterije i glasine o povratku microSD slota, mogli bi učiniti da Galaxy S7 bude jedan od najkompletnijih flagship telefona južnokorejske kompanije.

Izvor: VR-zone

Sve informacije u vezi sa kompanijom Samsung, možete pogledati na Samsung stranici, na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |