Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 29. јануар 2016.

Conan Exiles će biti open-world survival igra (video)

Share
Twitt
g+1
Pinit

Funcom, koji je razvio Age of Conan, radi na open-world survival igri smeštenoj u Conan the Barbarian univerzumu. Igra nosi naziv Conan Exiles, koju Fancom opisuje prvenstveno kao multiplejer igru koja se može igrati i na javnim i na privatnim serverima, ali će imati i single-player mod.

"Nema boljeg okružnja za open-world survival igru od Conanovog sveta", ističe Džoel Bajlos - kretaivni direktor u Funcomu. "Hyboria je opasna i nemilosrdna zemlja, gde samo najsnažniji mogu da prežive dok se slabi brzo istrebe. Bilo da je u pitanju lov životinja radi hrane, borba protiv čudovišta i drugih igrača ili izgradnja naselja, želimo da osiguramo da će se igrači osećati kao da se zaista bore da prežive i napreduju u najbrutalnijem svetu fantazije".


Igrači će biti u ulozi izgnanika, koji mora da preživi loveći, uzgajajući biljke i prikupljajući materijale kako bi izradio oružje, alat i sklonište. Fancom obećava da će igrači moći da se udružuju u Conan Exiles igri kako bi se borili protiv drugih ili gradili velika naselja. Conan Exiles se na PC uređajima očekuje ovog leta, a biće objavljen i na konzolama.

Izvor: Polygon



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |