Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 29. јануар 2016.

Dell predstavio U2717D UltraSharp WQHD InfinityEdge monitor

Share
Twitt
g+1
Pinit

Dell je dodao još jedan InfinityEdge model u svoju liniju monitora. Novi U2717D je deo UltraSharp serije monitora i ima WQHD rezoluciju.

Monitor ima 27-inčni IPS panel sa 2560 x 1440p rezolucijom i nudi osvežavanje od 60Hz. Dell tvrdi da panel nudi 1000:1 kontrast, uglove gledanja od 178 stepeni, 350 cd/m2 maksimalno osvetljenje, pokrivnost od 99% sRGB gamuta boja, flicker-free pozadinsko osvetljenje i odziv od 8ms (GTG). Kao što se može videti, monitor odlikuju veoma tanke ivice oko ekrana (7,3mm na vrhu i sa strane, odnosno 8,4mm u dnu).

Kada su konekcione opcije u pitanju, Dell U2717D UltraSharp ima dva HDMI 1.4 porta sa MHL 2.0 pordrškom, mini DisplayPort 1.2, DP 1.2, DP izlaz, četiri USB 3.0 porta i 3.5mm audio ulaz. Integrisano postolje nudi brojne opcije za podešavanja, a može se i lako ukloniti što omogućava dodavanje VESA-kompatibilnog postolja.

Izvor: VR-zone

Sve informacije u vezi sa kompanijom Dell, možete pogledati na Dell stranici, na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |