Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 17. јануар 2016.

Dostupna je iOS 9.3 javna beta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Dostupna je iOS 9.3 javna beta

Četiri meseca nakon lansiranja iOS 9 verzije operativnog sistema, Apple je ove nedelje objavio da je OS instaliran na 75 odsto uređaja. Prošlog meseca kompanija je objavila iOS 9.2, a kao i uvek nova verzija je u pripremi. Nakon što je iOS 9.3 bio dostupan developerima prošle nedelje, sada je novi build dostupan i u okviru javne bete.

Oni koji žele da instalitraju novi iOS preview, moraće da budu upisani u Apple Beta Software Program, a ukoliko se registrujete dobićete i rani pristup budućim verzijama OS X operativnog sistema. Za one koji su već registrovani, iOS 9.3 će biti isporučivan uobičajenim OTA (over the air) putem, a donosi širok spektar novih funkcija. Među njima je i više 3D Touch podrške za first-party aplikacije, mogućnost zaštite beleški lozinkama ili Touch ID-jem, dodatak za CarPlay, novi Night Shift mod i drugo.

Izvor: benchmark.rs

By ceca • benchmark • Tags: Apple, iOS 9, iOS 9.3, Operativni sistem


[ comments ]



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |