Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 17. јануар 2016.

Prodaja Xiaomi telefona ispod očekivanih predviđanja za 2015. godinu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Prodaja Xiaomi telefona ispod očekivanih predviđanja za 2015. godinu

Prodaja Xiaomi telefona se tokom prethodne godine zahuktala toliko da su objavljena predviđanja o prodaji ukupno između 80 i 110 miliona telefona. Nažalost, ova predviđanja nisu uspela da se obistine, jer je prezentovano da je Xiaomi tokom prošle godine prodao 70 miliona telefona, što je manje i od najnižih inicijelnih prognoza.

Prošlogodišnja prodaja je i dalje za 15 odsto veća od prodaje u 2014. godini, kada je Xiaomi isporučio 61,1 miliona telefona, ali daleko od povećanja od 227 procenata za 2014. godinu ili za 160 procenata u godini pre. Svakako, bilo je pitanje vremena kada će kineska kompanija (osnovana 2010. godine) početi da beleži slabiji rast prodaje. Kompanijin proboj na tržište Indije je bio ključni faktor rasta u 2014. godini, a stručnjaci predviđaju da bi širenje na manja tržišta sa graduelnim rastom prodaje bio najbolje rešenja za kompaniju u budućem periodu.

Izvor: benchmark.rs

By ceca • benchmark • Tags: prodaja, telefon, Xiaomi


[ comments ]



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |