Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. јануар 2016.

Google želi da se više fokusira na virtuelnu realnost

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Google želi da se više fokusira na virtuelnu realnost

Uprkos tome što je Google u svetu virtuelne realnosti zvanično od 2014 Google IO konferencije, činjenica da je kompanija nedavno imenovala potpredsednika za virtuelnu realnost govori u prilog tome da planira da se ozbiljno nadmeće sa kompanijama kao što su Facebook i Microsoft u VR segmentu.

Clay Bavor, novi potpredsednik za virtuelnu realnost pri kompaniji Google dolazi iz segmenta korisničkih servisa kompanije i radio je na rukovodećim mestima za proizvode kao što su Gmail i Google Docs. Takođe, uključen je u značajnoj meri bio i na Google Cardboard projektu. Uprkos uspehu koji je Cardboard postigao Google planira uređaj koji će biti veća konkurencija Oculus Rift i HTC Vive modelima.

Izvor: ITsvet.com

By ceca • • Tags: google, virtuelna realnost


[ comments ]



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |