Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. јануар 2016.

Instagram uvodi novu opciju koju su tražili mnogi korisnici?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Instagram uvodi novu opciju koju su tražili mnogi korisnici?

Nova opcija trebalo bi korisnicima ove društvene mreže da omogući lakši pregled liste pratilaca. Trenutno je u fazi testiranja i ne zna se hoće li zaživeti u praksi.

Instagram je počeo da testira novi alat koji će omogućiti korisnicima lakše pretraživanje liste svojih followera.

Aplikacija će dodati malu poruku pored imena korisnika kada pretražite njegovo ime koja će vam reći da li pratite tu osobu i prati li ona vas ili ne.

Trenutno, jedini način da se vidi ko vas prati je pretraživanje liste followera na vašem profilu. Novi alat trebalo bi da funkcioniše kao Twitterov koji vam omogućava da upisom imena korisnika u pretraživač dobijete podatak o tome da li vas osoba prati ili ne.

Iz Instagrama su poručili kako je ovaj alat tek u fazi testiranja i da ne znaju kada i hoće li ga predstaviti svim korisnicima ove društvene mreže.

Izvor: B92.net

By ceca • Android vesti • Tags: Drustvena Mreza, Instagram, korisnici, testiranje


[ comments ]



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |