Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 28. јануар 2016.

Huawei Honor 5X stiže u Evropu 4. februara

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Huawei Honor 5X stiže u Evropu 4. februara

Huawei Honor 5X telefon stiže u SAD pre kraja januara, kao što je već poznato. Međutim, ovaj pristupačni telefon predstavljen u novembru, takođe će stići i na evropsko tržište. Kineska kompanija je već izlistala smartfon na Wmallu, svojoj evropskoj online prodavnici.

Iako u ovom trenutku ne znamo evropsku cenu, poznato je da će Huawei Honor 5X stići u Evropu 4. februara. Podsetimo se, Huawei Honor 5X dolazi sa 5.5-inčnim ekranom rezolucije 1920 x 1080 piksela kao i Android 5.1 Lollipop operativnim sistemom. Uređaj pokreće Snapdragon 615 čip (osmojezgarni SoC sa četiri Cortex A53 na 1.5GHz jezgra i četiri 1.2GHz jezgra). Dostupne su dve verzije, sa 2 GB i 3 GB RAM-a, a obe dolaze sa 16 GB interne memorije. Na poleđini telefona nalazi se kamera od 13 megapiksela, dok je sa prednje strane smeštena kamera od 5 megapiksela. Baterija uređaja je kapaciteta 3000mAh.

• Tags: Huawei, Huawei Honor 5X, Lollipop, telefon


[ comments ]



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |