Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 28. јануар 2016.

Stiže i LG K4 telefon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Stiže i LG K4 telefon

LG je predstavio novu K seriju smartfona na CES sajmu, uvođenjem K7 i K10 modela početkom meseca. Nedelju dana nakon što je kompanija LG najavila planove za kompletnu K seriju telefona – K8, K7, K5 i K4, na ruskom sajtu LG-a primećen je K4 model.

Radi se o telefonu niže klase koji se odlikuje 4,5-inčnim ekranom rezolucije 480 x 854 piksela kao i Android 5.1.1 Lollipop operativnim sistemom. Pored toga, predstojeći telefon će imati MediaTek MT6735M SoC, 1 GB RAM i 8 GB interne memorije, kameru od 5 megapiksela kao i bateriju od 1940 mAh. LG K4 će doneti podršku za dve SIM kartice kao i 4G LTE povezivanje. Takođe treba istaći da je debljina telefona 8,9 mm a težina 120 grama.

Izvor: benchmark.rs

By ceca • benchmark • Tags: LG, LG K4, telefon


[ comments ]



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |