Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 28. јануар 2016.

Najbolji antivirus za poslovne korisnike Windowsa 10

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Najbolji antivirus za poslovne korisnike Windowsa 10

Baš kao i njegovi prethodnici, Windows 10 je došao uz instaliran Windows Defender, ali takođe i sa novim bezbednosnim tehnologijama, tako da je spreman da blokira većinu pretnji i zlonamernih programa koji mogu stići do vaših podataka. Pa ipak, svi znamo da ovo nije dovoljno pa zaštitu u većini slučajeva preuzimaju third-party programi.

Nemački insititut AV-TEST je nedavno sproveo istraživanje koje bi trebalo da utvrdi najbolje antivirus rešenje za poslovne korisnike Windowsa 10, a rezultati nisu iznenađujući. Kaspersky Antivirus je na vrhu liste, a dobio je maksimalan broj poena u svakoj kategoriji. Kaspersky Antivirus je dobio po šest povena za zaštitu, performanse i upotrebljivost. Trend Micro se nalazi na drugom mestu sa samo 0,5 manje u kategoriji performanse, dok je Bitdefender dobio identičan rezultat. Symantec se nalazi na četvrtom mestu sa 6, 5,5 i 5,5 poena, a prate ga Sophos, McAfee i F-Secure. Microsoftovo rešenje je zabeležilo zadovoljavajući rezultat, sa 4,5 poena u kategoriji zaštita i performanse, kao i 6 poena za upotrebljivost.

antivirus

Izvor: benchmark.rs

By ceca • benchmark • Tags: antivirus, Kaspersky antivirus, Microsoft, Windows 10


[ comments ]



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |