Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. јануар 2016.

Iron Maiden objavljuje besplatnu RPG igru za Android i iOS

Share
Twitt
g+1
Pinit

Popularni britanski hevi metal bend Iron Maiden ulazi na tržište mobilnih igara sa svojim Iron Maiden: Legacy of the Beast naslovom, koji dolazi ovog leta na Android i iOS. Igrači će biti u prilici da kontrolišu Edija (Eddie), koji je ikona i maskota benda.

Dolazeća igra Irona Maidena će biti "akcioni, free-to-play RPG koji se fokusira na Iron Maiden mitologiju", prema navodima iz saopštenja za medije. Ova mitologija će obilovati detaljima iz muzike i slika, fotografija, skica i artworka koji su deo tridesetogodišnjeg rada popularnog benda. Iron Maiden: Legacy of the Beast razvijaju Roadhouse Interactive studio, koji je radio i na Warhammer 40,000: Carnage i Family Guy Online igrama, kao i 50cc Games studio.

Izvor: Polygon



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |