Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. јануар 2016.

Windows 10 je sada druga najpopularnija verzija Windowsa

Share
Twitt
g+1
Pinit

Ranije ovog meseca statistike su pokazivale da je Windows 10 za petama Windowsu 8.1, a ukoliko je StatCounter analiza tačna Windows 10 je sada i prestigao Windows 8.1. Ovo znači da je Windows 10 sada druga najkorišćenija Windows verzija na svetu.

Prema statistici StatCountera, Windows 7 trenutno ubedljivo vodi sa 46,7 odsto tržišnog učešća, sledi ga Windows 10 sa 13,41 odsto, a potom Windows 8.1 sa 11,81 odsto. Treba istaći da su tokom meseca Windows 7, Windows 8.1 i Windows XP doživeli pad učešća. Windows 7 je, nakon bržeg pada korrisnika u periodu novembar-decembar sada prestao da gubi korisnike brzim tempom (pretpostavlja se da se radi o korisnicima kojima se nije svideo Windows 10 i koji su se vratili na stariji OS). Ostaje samo da se vidi koliko će Windowsu 10 biti potrebno da prestigne Windows 7 na čelu najpopularnijih verzija Windowsa.

Izvor: Softpedia



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |