Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 28. јануар 2016.

Japanci napravili lebdeće bonsai drveće


Japanska kompanija "Hoshinchu" izmislila je potpuno nov proizvod: Air Bonsai, odnosno lebdeće bonsai drveće za kojim su "odlepili" donatori sa Kickstarter-a, preko kojeg je kompanija javnost i upoznala sa svojim proizvodom.

Air Bonasai se sastoji od "male zvezde", odnosno bonsai drveta sa pratećom opremom koja mu omogućava da lebdi i takozvane energetske osnove, sastavljene od ugrađenog magneta, rotirajućeg mehanizma zahvaljujući kojem se minijaturno drveće okreće u vazduhu i ispravljača. Ovaj donji deo je izrađen od belog porcelana koji se tradicionalno proizvodi u Japanu.

Ovaj proizvod je već uveliko finansiran na Kickstarter-u, a za nekih 200 dolara dobijete osnovni pribor za levitaciju uz koji nećete dobiti i biljku, nego ćete je sami morati nabaviti. Da ne dužimo, pogledajte kako izgleda ovo lebdeće umetničko delo.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |