Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 16. јануар 2016.

Kampanja u ekspanziji Wine and Blood će biti bolja od osnovne Witcher 3 kampanje

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Kampanja u ekspanziji Wine and Blood će biti bolja od osnovne Witcher 3 kampanje

Razvojni tim CD Projekt RED je bio veoma srećan sa prijemom i prodajom koju je generisala igra The Witcher 3: Wild Hunt, ali izgleda da je studio odlučio da druga i poslednja ekspanzija ostane fanovima u pamćenju.

Naime, kako iz tima poručuju, ona će doneti priču koja je čak i bolja od osnovne priče u igri TheWitcher 3. Informacija dolazi iz članka italijanske verzije Eurogamera koji citira Jakuba Zamaleka koji je zadužen za priču u igri, i koji objašnjava da su nova podešavanja dala njegovom timu prostor da isprobaju neke nove ideje i daju Geraltu širok spekta novih izazova koje treba da reši.

On je još jednom ponovio da je Blood and Wine finalni komad sadržaja koji će koristi trenutnog protagonistu serijala i želi da se uverite da je “ispraćaj” za pamćenje. Još jedan karakter će biti u centru pažnje, a to znači da bi franšiza mogla da ima budućnost sa drugim vodećim likom. Ekspanzija za The Witcher 3: Wild Hunt će odvesti gejmere u potpuno novu oblast koja je bazirana na jugu Francuske u pogledu atmosfere i arhitekture, ali CD Projekt RED nije želeo da ponudi bilo kakav detalj u vezi priče. Blood and Wine trenutno nema zvaničan datum izlaska ali se očekuje pre kraja proleća.

Izvor: benchmark.rs

AVG objavio listu Android aplikacija i igara koje ...
Novosađani prave “igre za američke domaćice&...
Top 5 najnasilnijih igara tokom 2014. godine!
Viber širi svoj ekosistem sa novom sekcijom za igr...
Twitch želi da gledate developere kako razvijaju i...
Deca i mladi više igraju igre na mobilnim uređajim...
Igranje video igrica postaje olimpijska disciplina...
Virtuelnoj realnosti potrebna jaka aplikacija

By ceca • benchmark • Tags: Igre, The Witcher 3



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |