Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 16. јануар 2016.

Stiže više verzija Windows 10 Redstone-a za insajdere

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Stiže više verzija Windows 10 Redstone-a za insajdere

Microsoft je juče objavio Windows 10 build 11099 build korisnicima, pa je Gabrijel Aul šef Windows Insider programa podsetio sve da se spreme za brži ritam objava. Sve to bi trebalo da omogući zajednici da isproba nove karakteristike ranije i odmah eksperimentiše sa ranim promenama.

Aul je objasnio da će novi ritam objava biti veoma sličan onom koji se koristi interno, ali bi to moglo dovesti do mnogo više grešaka u verzijama koje budu isporučene. To je i razlog zašto je za korisnike važno da se prebace na spori prsten osim ukoliko ne žele da potroše mnogo vremena na dijagnostifikovanje grešaka.

“Kriterijum koji koristimo za objavu novih verzija članovima Windows Insider programa u brzom prstenu je najsličniji onome koji se koristi za naš interni prsten” rekao je Aul. Ovo nije prvi put da je Microsoft obećao objavu novih verzija bržim ritmom, ali je sada kompanija mnogo ozbiljnija u tome jer je razvoj Redstone-a u poodmakloj fazi.

Izvor: benchmark.rs

Ovako izgledaju nove ikonice u Windowsu 10
Kakva je struktura zaposlenih u Microsoftu?
NOKIA UZVRAĆA UDARAC: Novi telefoni čuvene kompani...
Besplatan Windows 10 je glavni zahtev korisnika
Tehnološka industrija završava standarde koji će o...
Ovako će Cortana izgledati u finalnoj verziji Wind...
Microsoft će objaviti Cortanu i na drugim platform...
3 razloga zašto bi trebalo da usavršite poslovni E...

By ceca • benchmark • Tags: Microsoft, Windows 10



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |