Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 20. јануар 2016.

Lenovo K4 Note VR lansiran; prodato 10.000 jedinica za 0,9 sekundi

Share
Twitt
g+1
Pinit

Pre lansiranja svog novog telefona, Lenovo je objavio da je primio 480.566 registracija za današnju brzu prodaju. Kineska kompanija je sada objavila da je preko 10.000 jedinica smartfona prodato za 0,9 sekundi. Ipak, pretpostavlja se i da nisu svi bili u mogućnosti da kupe telefon.
Prema prvim rezultatima prodaje, deluje kao da bi K4 Note VR telefon mogao prevazići svog prethodnika. Jedino pitanje koje se sada nameće jeste koliko je ukupno jedinica uređaja prodato i kada će se održati naredna "flash" prodaja. Smartfon, u kompletu sa kacigom za virtuelnu realnost, ima cenu od oko 185 dolara. Verzija bez VR kacige će se u flash prodaji naći sutra.Izvor: NextPowerUpSve informacije u vezi sa kompanijom Lenovo, možete pogledati na Lenovo stranici, na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |