Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 20. јануар 2016.

Windows Continuum će podržavati i telefone sa Snapdragon 617 čipom

Share
Twitt
g+1
Pinit

Jedna od najzanimljivijih karakteristika Windowsa 10 jeste univerzalna platforma za aplikacije. Deo ove platforme je i Continuum for Phones koji je svetlost dana ugledao sa lansiranjem Lumia 950 i Lumia 950 XL telefona iz gornjeg segmenta. Microsoft sada smanjuje zahteve za Continuum for Phones, koji će biti dostupan i za uređaje iz srednjeg segmenta, koji imaju Qualcomm Snapdragon 617 čipset.

Prethodne minimalne specifikacije za Continuum for Phones su bile ili Snapdragon 808 ili Snapdragon 810, što je naravno bilo pokriveno sa dva najnovija Microsoftova telefona iz gornjeg segmenta. Microsoft je sada u podršku dodao i MSM8692 ili Snapdragon 617. Čip je najavljen u septembru prošle godine, a ima osam 64-bitnih jezgara @1.5GHz i Adreno 405 grafički čip.

Prema sadašnjim zahtevima, minimalne specifikacije telefona za Continuum uključuju Snapdragon 617, 2GB RAM-a, 16GB skladišnog prostora i 720p ekran. Ovo sada otvara vrata još većem broju proizvođača da implementiraju Windows 10 Mobile u svoje uređaje.

Izvor: SlashGear



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |