Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 20. јануар 2016.

Lov na Top 10: Acer Predator 15

Share
Twitt
g+1
Pinit

Acer nije ime koje je sinonim za high-end računare, i to treba objektivno priznati. Međutim, tajvanska kompanija je rešila da poradi na svom imidžu i predstavila je novu seriju uređaja pod Predator brendom. Radi se o vrhunskim napravama, prevashodno orijentisanim prema gejmingu, bez puno kompromisa - ukoliko ih uopšte i ima. U toj seriji su objavljeni igrački desktop računari, kao i igrački tableti, a sada je na srpsko tržište stigao i - gejmin laptop u Acer izvedbi pod Predator brendom.

acer_pred2.jpg

Predator 15 ima mnoštvo dobrih strana. Naravno, glomazan je i težak, ali zato svojim performansama i izuzetnim rešenjima vrlo jasno ukazuje da ima ambicije da juriša na sam vrh. Vrhunski hardver baziran na najnovijoj iteraciji Intel platforme u Skylake ruhu, brze grafičke karte, odlični IPS ekrani, ultra-brzi SSD-ovi uključujući i opcione PCI Express SSD-ove nestvarnih performansi...Sve je to zapakovano u vrhunsko izdanje i niko neće pogrešiti bude li želeo da izdvoji toliko novca.

Posetite našu Top 10 sekciju kako biste pronašli najbolje preporuke za vaše nove uređaje!



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |