Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 20. јануар 2016.

Sony u februaru donosi Xperia M5 telefon u Evropu

Share
Twitt
g+1
Pinit

Sony je najavio Xperia M5 telefon u avgustu prošle godine, ali tek treba da ga objavi u prodaji na evropskom tržištu. Stvari se sada menjaju, jer je kompanija i zvanično najavila da će telefon objaviti sledećeg meseca.

Stranica Xperia M5 telefona se već pojavila na poljskoj i holandskoj Sony stranici. Holandski T-Mobile već nudi uređaj u pretprodaji po ceni od 440 evra, dok se kao datum isporuke navodi 2. februar. Podsetićemo, radi se o telefonu koji se odlikuje 5-inčnim 1080p IPS displejem, MediaTek Helio X10 čipsetom sa osmojezgarnim procesorom koji radi na 2 GHz, 3 GB RAM i 16 GB interne memorije kao i baterijom od 2600mAh. Pored toga, tu je i kamera od 21.5MP uz Exmor RS senzor i hibridni autofokus. Telefon bi uskoro trebalo da se nađe u prodaji na svim evropskim tržištima.

Sony Xperia Z5 u roze varijanti zvanično predstavljen

Izvor: GSMArena

Sve informacije vezane za Sony, možete pogledati na Sony hub-u na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |