Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 20. јануар 2016.

S Pen na Note 5 se više ne može zaglaviti


Prošlog leta korisnici su (na teži način) otkrili da Samsung-ov Galaxy Note 5 ima jednu nezgodnu hardversku manu. Naime, u slučaju kad bi korisnik greškom priloženi stylus S Pen u njegov ulaz umetnuo natraške, došlo bi do kvara na mehanizmu za prihvat S Pen-a i senzorima koji beleže njegovu prisutnost u otvoru. Na ovaj način bilo je vrlo lako pokvariti Note 5, a Samsung se protiv toga borio tek upozorenjem u korisničkom priručniku i štampanjem nalepnice sa uputstvom.

Sve do sada. Kako javlja portal Phandroid, Samsung je odlučio da promeni prihvatni mehanizam koji na uređaju služi za fiksiranje S Pena u ležište. Malenom doradom omogućeno je da se čak i naopako umetnuta olovka lako izvadi, bez opasnosti da se uređaj pokvari. Na novijim serijama Notea 5, dakle, korisnici više ne moraju striktno paziti da priloženi stylus ne umetnu na krivi način.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |