Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 27. јануар 2016.

Microsoft Lumia 650 u pretprodaji iako nije ozvaničen

Share
Twitt
g+1
Pinit

Poslednje što se moglo čuti o Microsoft Lumia 650 telefonu je da je odložen do sredine februara, a prvobitno je bio u planu da bude objavljen početkom sledećeg meseca. Iako se još uvek čeka da telefon bude zvanično predstavljen, on se već može kupiti u pretprodaji. Britanski prodavac MobileFun već prima prednarudžbe telefona po ceni od 200 funti, otključan naravno.

Nažalost, kompanija ne pominje datum isporuke telefona ali se očekuje da to bude do kraja februara. U listingu se mogu saznati kompletne specifikacije pa tako vidimo da će Microsoft Lumia 650 doći sa 5-inčnim IPS ekranom 720p rezolucije, quad core procesorom koji radi na 1,1 GHz, 1 GB RAM i 8 GB interne memorije, kamerom od 8 megapiksela sa LED blicem, Wi-Fi, Bluetooth i GPS povezivanjem kao i baterijom od 2000 mAh. Telefon naravno pokreće Windows 10 Mobile operativni sistem.

Windows 10 Mobile ažuriranje za starije telefone odloženo za kraj februara

Izvor: GSMArena



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |