Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 27. јануар 2016.

Star Wars Outpost nikada neće biti objavljen

Share
Twitt
g+1
Pinit

Kada je Disney kupio sve u vezi Star Wars franšize i ugasio LucasArts, to je takođe značilo i kraj za igru Star Wars: 1313. Međutim, pre zatvaranja studija, otkazana je i igra Star Wars Outpost. Sajt Kotaku nam donosi članak u kome saznajemo kakva je Star Wars Outpost igra trebala da bude. Pokazuju nam se ispostave na planetama Naboo i Tatooine kao i neki društveni aspekti igre.

Ono što se može videti nalikuje na Facebook igru FarmVille, ali izvor sajta Kotaku tvrdi da se radi o "tvrdokornoj igri". Ona je očigledno inspirisana igrama kao što su EVE Online i Settlers of Catan. Izvor sajta Kotaku poručuje da je Star Wars Outpost trebao da se sastoji od upravljanja ispostavama, trgovinom resursima, izdajama ostalih igrača i zauzimanjem strane bilo sa imperijom bilo sa pobunjenicima. Naravno, očekivano je bilo i da postoje mikrotransakcije u igri.

Electronic Arts lansirao Star Wars RPG igru za smartfone

Izvor: Kotaku



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |