Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. јануар 2016.

Microsoft-ova Word Flow tastatura sa Windows Phone-a stiže i na iOS


Nakon što su na iOS-u lansirali nekoliko aplikacija i servisa sa Windows Phone-a - poput npr. Cortane - iz Microsoft-a su sada spremni da korisnicima iUređaja ponude i svoju poznatu Word Flow tastaturu.

Kako prenosi Windows Central, Microsoft je nedavno poslao e-mail članovima Windows Insider programa, u kojem inače traže feedback, a u kojem su ih ovaj put pitali da li su zainteresovani za učešće u beta testu iOS verzije Word Flow-a.

"Da li imate iPhone (5s ili noviji)? Mislite li da vašoj nativnoj iOS tastaturi trebaju poboljšanja? Word Flow tastatura je već dugo vremena jedna od najviše hvaljenih opcija na Windows Phone-u i iskorišćena je prilikom obaranja Ginisovog rekorda za najbrže kuckanje poruke. Trenutno radimo na prebacivanju ove tastature na druge platforme, počevši sa iOS-om," stoji u mailu koji je Microsoft poslao Windows Insiderima.

Po svemu sudeći, Microsoft bi Word Flow, nakon lansiranja iOS verzije, mogao ponuditi i na Android-u, iako još uvek nije poznato kada bi se to moglo desiti.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |