Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. јануар 2016.

Poziv za zatvorenu projekciju filma Gravitacija

Majk MekGi, osnivač londonskog studija Framestore,  koji je za svoj rad na filmu Gravitacija osvojio Oskara, održaće prezentaciju o vizuelnim efektima na filmu na specijalnoj zatvorenoj TweetUp projekciji ovog filma. Ovo ostvarenje će se prikazati u okviru festivala britanskog filma “Film and Chips” koji se održava od 21.-24. januara u Beogradu i Novom Sadu.

gravity2

Projekcija će se održati u četvrtak 21. januara od 18.00 u Velikoj sali Doma omladine Beograd. Posetioci će, osim gledanja filma,  moći da zajedno sa MekGijem komentarišu projekciju na Tweetwall-u. Ulaz na ovu projekciju je besplatan ali je neophodna prethodna registracija na sledećem linku:  http://ift.tt/1ni2oSU Požurite, broj mesta je ograničen.

Ostavite komentar


[ comments ]



Izvor PCPress
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |