Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. јануар 2016.

PlayStation VR će koštati 450 dolara

Share
Twitt
g+1
Pinit

Sony još uvek nije ponudio bilo kakve zvanične informacije o cenama ili datumu objave PlayStation VR rešenja virtuelne realnosti, ali nam najnovije procurele informacije sugerišu da će ovaj uređaj moći da se kupi po ceni od 450 dolara odnosno 400 evra. Informacija je stigla iz listinga sajta jednog švajcarskog prodavca koji je već ponudio platformu svojim korisnicima, iako ne nudi zvaničan datum pokretanja.

Ovakva cena je veoma blizu one koju analitičari očekuju za PlayStation VR kontroler, što je suma koja će omogućiti da brojni gejmeri kupe rešenje virtuelne realnosti koje radi sa PlayStation 4 konzolom. Iako Sony ne želi da kaže koliko će VR kontroler koštatiti niti kada će biti objavljen, ipak su poručili da je više od 100 naslova u razvoju za njega. Analitičari očekuju da se PlayStation VR proda u do dva miliona primeraka do kraja godine, što je dobar procenat imajući u vidu da se korisnička baza vlasnika PlayStation 4 konzole trenutno procenjuje na 36 miliona.

HTC potvrdio: pretprodaja Vive VR uređaja startuje u februaru

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Sony, možete pogledati na Sony hub-u na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |