Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 26. јануар 2016.

Šta će novo doneti Apple iPad Air 3?

Share
Twitt
g+1
Pinit

Prema procureloj šemi koju je prvobitno objavio francuski tehnološki blog Nowhereelse, predstojeći Apple iPad Air 3 tablet će doći sa velikim brojem malih, ali važnih hardverskih promena. Verovatno najinteresantnije što se trenutno može videti kod novog hardvera je činjenica da ima LED blic sa zadnje strane. Nijedan od prethodnih iPad modela nije imao LED blic, pa je ovo vrlo zanimljiv novitet.

Uvođenje LED blica bi moglo da nam ukaže na to da će iPad moći da pravi ozbiljnije fotografije i da će imati bolju kameru. Nažalost, nemamo informacija koje druge promene će ona doneti u odnosu na 8MP senzor sa Apple iPad Air 2 tableta. Isti izvor takođe navodi da će Apple iPad Air 3 doći sa četiri zvučnika, što je funkcija koju ima skuplji i moćniji Apple iPad Air Pro model. Prema nekim ranijim glasinama, novi Apple iPad Air 3 tablet bi trebalo da vidimo u toku prve polovine godine.

Analitičari: novi MacBook računari u prvoj polovini godine

Izvor: Phonearena

Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |