Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 26. јануар 2016.

MSI lansirao GeForce GT 710 seriju grafičkih kartica

Share
Twitt
g+1
Pinit

MSI je lansirao GeForce GT 710 seriju grafičkih kartica, koje su optimizovane za podršku i rad sa zahtevnim i kreativnim softverom, kao što je dizajn ili softver za obradu videa. MSI GT 710 serija grafičkih kartica je opremljena najkvalitetnijim komponentama za izdržljivost, a ujedno i omogućava iskorišćavanje svih dostupnih resursa uz pomoć MSI Afterburnera.

msi2_24.jpg

MSI GeForce GT 710 kartice odlikuje radni takt od 954MHz, podrška za 1GB do 2GB DDR3 video memorije, 64-bitni memorijski interfejs i 1600MHz radni takt memorije. Konekcione opcije uključuju jedan D-SUB konektor i jedan HDMI 1.4a konektor, kao i Dual-link DVI-D konektor. Kada se koriste uz Afterburner softver za overklokovanje, korisnici mogu da kontrolišu radni takt MSI GT 710 kartica. Afterburner podržava Predator funkciju koja se može koristiti i na telefonima, kako bi se pratila i kontrolisala kartica na desktop računarima. MSI će ponuditi čak devet modela GeForce GT 710 grafičke karte.

Izvor: Guru3D

Sve informacije u vezi sa kompanijom MSI, možete pogledati na MSI stranici, na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |