Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 26. јануар 2016.

Twitter prestao da prikazuje oglase pojedinim korisnicima

Share
Twitt
g+1
Pinit

Twitter pravi novac prikazujući oglase svojim korisnicima, ali očigledno ne više svim. U toku prethodnih nekoliko meseci kompanija ja prestala da prikazuje oglase, ili je drastično smanjila njihov broj, maloj grupi svojih najistaknutijih i najaktivnijih korisnika. Za ove korisnike Twitter je sada iskustvo bez oglasa, ili gotovo bez oglasa.

Izvori poručuju da je Twitter napravio ovakav potez u pokušaju da neke od svojih VIP korisnika ostavi angažovanim na mreži. Ovo je u suštini malo nelogično za kompaniju koja želi da dobije što veći broj novih korisnika a ne zadovoljavanje svoje tvrdokorne baze, međutim u Twitter-u izgleda imaju drugačije planove.

Izvori bliski Twitter-u kažu da u kompaniji ne biraju korisnike kojima neće prikazivati oglase isključivo po kriterijumu ko je zvezda, već po različitim kriterijumima uključujući obim i domašaj tvitova koji stvaraju. Twitter verovatno može da priušti da malu grupu korisnika ostavi bez oglasa, posebno ako se zna da je kompanija generisala 2,2 milijarde dolara prihoda u prethodnoj godini a većina od te sume je stigla od oglasa.

Twitter-ova iOS aplikacija ažurirana sa 1Password aplikacijom

Izvor: Recode



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |