Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 16. јануар 2016.

Vrhunski Ultra HD ViewSonic monitor dijagonale 27 inča

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vrhunski Ultra HD ViewSonic monitor dijagonale 27 inča

ViewSonic je predstavio novi model Ultra HD monitora dužine dijagonale 27 inča oznake XG2700-4K koji karakteriše podrška za AMD Free Sync tehnologiju varijabilne brzine osvežavanja, a tu je i IPS panel odnosa kontrasta 1000:1, maksimalna jačina osvetljenja 300cd/m2 i 2ms vreme odziva.

Uglovi vidljivosti ovog monitora su 178 stepeni kako vertikalno tako i horizontalno a kompanija navodi da monitor pokriva 75.06 odsto NTSC kolor game. Opcije povezivanja uključuju četiri USB 3.0 huba, jedan HDMI 2.0 port, jedan mini DisplayPort 1.2 i dva MHL 2.0 konektora.

Izvor: ITsvet.com

Asus najavio prvi svetski USB Type-C prenosivi mon...

By ceca • Android vesti • Tags: monitor, Ultra HD ViewSonic

Support us!

Please support our page with a click!



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |