Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 16. јануар 2016.

UHD Blu-Ray diskovi stižu za nekoliko nedelja


  • Prijavi se

  • Kreiraj nalog
  • 10 vesti danas
  • benchmark tv

Filmska industrija se sprema za novi način reprodukcije filmova, a to je objava u UHD Blu-Ray formatu. Na UHD Blu-ray formatu će se objavljivati filmovi u 4K rezoluciji i tako rešiti problem nedostatka sadržaja za 4K televizore. Prošle nedelje su Samsung i Panasonic pokazali njihove prve UHD Blu-ray plejere. Međutim, izgleda da je filmska industrija shvatila da korisnici žele da plate za ovaj sadržaj.

Filmovi kao što je na primer The Last Witch Hunter će vas koštati 43 dolara, što je verovatno više nego što bilo ko želi da plati za film. Stariji filmovi će koštati koliko i standardna Blu-ray izdanja, što je mnogo razumnije, ali je dodatnih 20 dolara za nove filmove prilično veliki izdatak. Naglasimo i to da će prvi UHD Blu-ray diskovi biti objavljeni 1. marta.

Pirati se izvinjavaju zbog procurelog screener-a Tarantinovog filma

Izvor: Fudzilla



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |