Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 26. април 2016.

Apple Watch 2 bi mogao imati celularnu konektivnost

Share
Twitt
g+1
Pinit

Naredni Apple Watch bi mogao biti značajno nezavisniji uređaj, zahvaljujući dodatku celularne konekcije, navodi Wall Street Journal. Naredni nosivi uređaj kompanije Apple će se prema navodima, konektovati direktno na bežičnu mrežu, što znači da će moći da obavlja više zadataka bez povezivanja sa smartfonom. Izveštaj WSJ-a takođe sugeriše da će pametni sat imati i brži procesor.

Sama celularna konektivnost bi Apple Watch 2 činila opravdanom kupovinom za svakog Apple Watch vlasnika. Jedna od primarnih zamerki za aktuelni Apple Watch model jeste njegovo preveliko oslanjanje na telefon. Bez konekcije na mrežu, Apple Watch je u ovom trenutku samo nešto više od provajdera obaveštenja i fitnes narukvice. Očekuje se da će se ovo promeniti sa Apple Watch 2 modelom.

Izvor: NextPowerUp



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |