Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 26. април 2016.

Novi Android telefon će nuditi najnapredniju tehnologiju i sigurnost

Share
Twitt
g+1
Pinit

Uskoro stiže novi smartfon, za koji njegovi stvaraoci ističu da nudi najnapredniju tehnologiju kao i neprevaziđene nivoe sigurnosti. Međutim, veoma mali broj ljudi će biti u stanju da sebi priušti ovaj telefon.

Britansko-izraelski startap Sirin Labs je osigurao 72 miliona dolara privatnih sredstava, u cilju kreiranja uređaja koji "donosi najnaprednije tehnologije, čak i ako one nisu komercijalno dostupne, u kombinaciji sa gotovo vojnom sigurnošću. Prema navodima Reutersa, sigurnost će biti glavni fokus Sirinovih planova. Telefon, koji nosi naziv Solarin, će koristiti verziju Androida koja nije specificirana. Uređaj je prvenstveno namenjen poslovnim korisnicima - menadžerima, direktorima, koji mogu da plate visoku cenu a zauzvart dobijaju telefon koji je siguran.

Sirin obećava "tehnologiju sutrašnjice danas" i sugeriše da će kompanijin uređaj nuditi tehnologije koje su dve-tri godine ispred ponude na masovnom tržištu. Specifični detalji o Solarin telefonu za sada nisu poznati.

Navodi se da je telefon nekoliko nedelja daleko od lansiranja. Tačna cena uređaja nije otkrivena, ali je sugerisano da će Solarin koštati ispod 20.000 dolara.

Izvor: Neowin



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |