Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 26. април 2016.

Nokia novom investicijom želi na tržište fitnes narukvica

Share
Twitt
g+1
Pinit

Nokia je objavila da kupuje francusku kompaniju Withings za 170 miliona evra i želi da je načini delom svog Nokia Technologies poslovanja. Withings je kompanije čije je smer delovanja u digitalnom zdravstvu, a napravio je svoje ime pre svega dobro dizajniram, nagrađivanim ličnim zdravstvenim proizvodima kao što su pametni termometri, Go trakeri aktivnosti kao i elegantne fitnes narukvice.

Nokia će prema ugovoru kompletan novac isplatiti do trećeg tromesečja ove godine. Nokia poručuje da je optimistična oko rasta digitalnog zdravstvenog tržišta, a to se pre svega odnosi na aplikacije, fitnes narukvice i ostale nosive uređaje namenjene u zdravstvene svrhe, kao i Internet of Things tržišta.

Nokia: želimo da izradimo novi telefon, ali nema žurbe

Izvor: TheNextWeb



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |