Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 27. април 2016.

Counter Strike se može igrati i na pametnom satu (video)

Share
Twitt
g+1
Pinit

Ukoliko iz nekog razloga želite da igrate igru Counter Strike i na vašem pametnom satu, onda ćemo reći da je čak i to sada moguće, ma koliko čudno zvučalo. Kako biste počeli potrebno je da preuzmete Xash3D aplikaciju koja će vam omogućiti da pokrenete staru verziju Windowsa na vašem Android Wear pametnom satu. Takođe vam je potrebna originalna igra i Counter Strike klijent aplikacija.

Kada sve budete imali, potrebno je da napravite folder Xash na vašem uređaju, kopirate Valve i Counter Strike foldere iz instalacije igre u njega, i potom pokrenete klijent aplikacije i uživate u igri na vašoj ruci. Srećom za fanove igre, i dalje postoji nekoliko servera koji pokreću originalnu verziju igre pa može da se igra i multiplejer. Ukoliko ste veliki fan Counter Strike igre i imate Android Wear pametni sat, evo načina da igrate.

YouTube sada nudi prenos uživo za video od 360 stepeni

Izvor: Ubergizmo



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |