Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 27. април 2016.

Otključani HTC 10 ima podršku za WiFi pozivanje

Share
Twitt
g+1
Pinit

WiFi pozivanje je odlična alternativa redovnim mobilnim pozivima u oblasti gde nemate dobar prijem a imate bežično povezivanje. Međutim, do sada je bilo široko rasprostranjeno mišljenje da je potrebno da imate telefon kupljen kod nekog operatera kako bi dobili tu funkciju na svom uređaju, ali se ispostavilo da to nije istina.

Kako se navodi u najnovijim izveštajima, primećeno je da otključani HTC 10 telefon ima podršku za bežično povezivanje. Ovo znači da ne morate da imate telefon kupljen kod nekog operatera kako bi koristili prednosti ove funkcije, ali tu ipak treba pomenuti važan detalj, a to je da operater na koga ste povezani ima podršku za tu funkciju. Ukoliko koristite usluge operatera koji ne podržava WiFi pozivanje, onda svakako nemate sreće i nećete moći da koristite ovu funkciju. Android Central je testirao funkciju HTC-a 10 i tvrde da radi, pa je to još jedna od prednosti otključanog modela.

HTC One S9 telefon lansiran u Evropi

Izvor: Ubergizmo

Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |