Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 26. април 2016.

The Elder Scrolls Online dobija novi Dark Brotherhood sadržaj

Share
Twitt
g+1
Pinit

Tim u kompaniji Bethesda zadužen za igru The Elder Scrolls Online spreman je da potvrdi planove za objavu novog sadržaja fokusiranog na Dark Brotherhood. Novi sadržaj će biti objavljen 31. maja za PC i dve nedelje kasnije za Xbox One i PlayStation 4 konzole. Gejmeri koji preuzmu novi sadržaj će moći da istraže novu oblast Gold Coast a dobiće i nove veštine dok istražuju zanimljivu priču koja vodi na niz lokacija u Tamrielu.

The Dark Brotherhood DLC paket će biti besplatan za one koji imaju Plus članstvo u The Elder Scrolls Online. Kada Dark Brotherhood stigne, igra The Elder Scrolls Online će takođe dobiti i veliku osnovnu zakrpu koja će ukloniti Veteran Ranks. Promene su već dostupne u ovom trenutku na javim test serverima a sve gejmere očekuju 31. maja. Podsetimo, The Elder Scrolls Online je u ovom trenutku free-to-play igra.

Pogledajte finalni trejler za Uncharted 4: A Thief’s End (video)

Izvor: Softpedia



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |