Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 27. новембар 2018.

Samsung Galaxy S10: Procureli novi detalji kamere


Samsung Galaxy S10 će po svoj prilici biti službeno predstavljen krajem februara na MWC-u u Barseloni ili nedugo zatim na nekom posebnom eventu, a glasine koje smo do sada popratili, sugerišu da će izađi u najmanje tri varijante.

Naime, u planu je navodno i četvrta varijanta sa 5G modemom, koja će biti dostupna samo na domaćem terenu, tj. u Južnoj Koreji, jer će upravo tamo na leto biti spremna prva komercijalna 5G mreža.

Tako bi prvi model trebao da bude Samsung Galaxy S10 Lite, s dvostrukom primarnom i običnom selfie kamerom. Drugi model, Galaxy S10 bi trebao da ima dve kamere napred i dve nazad, koje bi mu trebale omogućiti optički zoom do 3x. Treći model, Galaxy S10+ navodno bi nazad trebao da donese trostruku kameru, među kojima bi se trebala naći i jedna ultra-širokokutna, dok bi se napred zadržale dve selfie kamere.

Koji senzori će biti ugrađeni u ove kamere, za sada nije poznato, iako se šuška o 12, 13 i 16 MP varijantama. Ono što još ne znamo je fizička veličina senzora, koja je važnija od pukog broja megapiksela i vrednosti otvora blende, zbog čega za bilo kakav sud treba pričekati službeno predstavljanje.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |