Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 18. децембар 2018.

HTC novim telefonom podseća zašto su u problemu


Tajvanski HTC je juče nakon dugo vremena predstavio novi smartphone. Novi Desire 12s je svojevrstan podsetnik na to zašto je legendarni smartphone brend već dugo u problemu.

Nekad sinonim za pametni telefon HTC zadnjih nekoliko godina nikako da iziđe iz crvenog. Ovogodišnji U12+ je jedan od najboljih smartphonea ove godine, ali se oni koji su ga kupili mogu na prste izbrojati.

I šta HTC radi na samom kraju ove godine? Lansira blago rečeno čudan telefon, nimalo zanimljivih specifikacija i funkcija imena HTC Desire 12s.

HTC Desire 12s donosi 5.7-inčni LCD ekran rezolucije 720 x 1440 ili HD+. Prostora ispod i iznad njega ima na pretek, a gore poviše smestila se 13MP f/2.2 kamera.

S leđa Desire 12s izgleda još čudnije, što zbog asimetrije to i zbog ovog dvotonskog dizajna, koji delom podseća na HTC U12 Life, a delom na Google-ove Pixele.



Tamo pozadi po sredini je smešten čitač otisaka, a poviše njega ovalni modul kamere pa ćete na prvu pomisliti da je reč o dvostrukoj kameri, a u naravi je reč o 13MP kameri otvora blende f/2.0 s LED blicem ulevo.

Ispod poklopca se uz bateriju kapaciteta 3,075 mAh nalazi i skromni Snapdragon 435 sa 3/4GB RAM-a te 32/64GB data memorije.

Hoćemo li ga videti i van Azije za sada je teško predvidjeti, a na Tajvanu će koštati $195 odnosno $225 zavisno od memorijske konfiguracije.

Tko u ovom HTC-u donosi odluke, kako strateške tako i ove u pogledu dizajna ne znamo, ali ovakvi uređaji im nimalo nisu od pomoći.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |