Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 17. децембар 2018.

Kuo ponovno menja svoja predviđanja što se tiče isporuka iPhone-a


Poznati analitičar Ming-Chi Kuo vraća se sa još jednom analizom i predviđanjima što se tiče isporuka Apple-ovih iPhone uređaja.

Kuo predviđa ne baš uspešnu 2019. godinu za kompaniju iz Cupertina koja bi tokom sledeće godine trebala da isporuči između 38 i 42 miliona iPhone-a. To je između 8 odnosno 12 miliona manje isporučenih iPhonea, što je pad od 16 odnosno 24% na godišnjem nivou.

Glavni problem za Apple je iPhone XR čija će prodaja i dalje biti slabija od planirane, prethodne predviđanje o prodaji između 20 i 25 miliona primeraka ovog modela iPhone-a, sada je smanjeno na procenu od 15 do 20 miliona prodatih primeraka. S druge strane, uočena je povećana potražnja za iPhone-ima prethodnih generacija.

Za čitavu 2019. godinu Kuo predviđa pad prodaje svih modela iPhone-a od 5 do 10%, s 205 do 210 miliona isporučenih primeraka tokom 2018. godine na 188 do 194 miliona isporučenih primeraka tokom 2019. godine. Ipak, pad isporuka neće previše uticati na Apple-ove prihode od prodaje iPhone s obzirom na trend rasta prosečne prodajne cene (ASP).



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |