Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 31. јануар 2019.

Apple-ov šef priznao da su novi iPhone-i preskupi


Nakon predstavljanja finansijskih rezultata za prvi kvartal 2019., koji ukazuju na pad prodaje iPhone-a za 15% u odnosu na isti kvartal prošle godine, Apple-ov CEO Tim Cook je napokon priznao da je jedan od glavnih razloga pada prodaje visoka cena nove generacije telefona.
Cook kaže da Apple zapravo nije podizao cene u odnosu na prošlogodišnju generaciju, pa je iPhone XS koštao isto kao iPhone X nakon predstavljanja, dok je iPhone XS Max bio samo 100 dolara skuplji zbog većeg ekrana, ali navodi da je cena svakako važan faktor u slabijoj prodaji pa Apple razmatra kako to da reši. Mi mislimo da je to jednostavno rešiti spuštanjem cena, ali videćemo šta će učiniti Cook i ekipa.

Pored svega toga Cook je rekao da je pad prodaje zabeležen samo na internacionalnim tržištima, dok u prodaji na američkom tržištu nije došlo do značajnijih promena u odnosu na prvi kvartal 2018. godine.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |