Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 31. јануар 2019.

Predstavljena prva 1TB memorija za telefone


Prošle godine Samsung Galaxy Note 9 stigao je na tržište sa ugrađenom memorijom od 512 GB, a južnokorejska kompanija sada tu memoriju želi da udvostruči na 1 TB.
Samsung je upravo objavio da je započeo sa masovnom proizvodnjom eUFS (embedded Universal Flash Storage) skladištenja od 1 TB koja će biti dvostruko veća od prošle generacije, dok joj se fizička veličina neće menjati, što je za Samsung inovacija po kojoj je prvi u svetu.

Samsung kaže da će zahvaljujući ovome sledeća generacija njegovih telefona "pružati iskustvo nalik na notebookove", pa će korisnici moći da skladište do 260 10-minutnih videa 4K rezolucije, a obećava i veće brzine prenosa podataka do 10 puta brže od microSD kartica.

U nekim glasinama se već pričalo da će Galaxy S10 kojeg će predstaviti sledeći mesec stići sa memorijom od 1 TB. Ako je to istina, novi Samsung-ov flagship bi mogao da bude opaka zverka, s obzirom da se očekuje da će imati i podršku za 5G mreže, kao i 4 zadnje i dve prednje kamere.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |