Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 22. јануар 2019.

Apple u SAD-u opet prodaje iPhone SE


Zahvaljujući izveštajima iz više različitih izvora vidljivo je kako Apple ima problema u prodaji svojih najnovijih modela iPhone-a te da je njihova prodaja donekle podbacila.

Kao jedan od koraka koji je kompanija iz Cupertina preduzela kako bi delimično popravila stanje u svom odeljenju za mobilne uređaje je ponovna prodaja modela koji je već bio povučen sa tržišta.

Za sad isključivo samo na američkom tržištu Apple je ponovno u prodaju pustio popularni kompaktni pametni telefon iPhone SE koji se na tržištu prvi put pojavio u martu 2016. godine sa 4-inčnim ekranom, A9 čipom i Touch ID-om.

Ovaj mobilni uređaj američkim kupcima se nudi putem Clearance Products dela Apple Store-a. Verzija sa 32 GB interne memorije prodaje se po ceni od 249 američkih dolara, a verzija sa 128 GB interne memorije po ceni od 299 američkih dolara.

Takođe, pojavile su se glasine kako bi Apple mogao na tržištu ponovno ponuditi i iPhone X model iz 2017. godine koji je takođe prvotno povučen iz prodaje.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |