Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 18. јануар 2019.

Galaxy S10 Plus na prvoj fotografiji uživo?


Nakon što smo pre dve nedelje videli prvu navodnu fotografiju uživo Samsung-a Galaxy S10, sada se na bespućima interneta pojavila jedna koja isto tako navodno prikazuje model Galaxy S10+. Ako se ne radi o montaži, čini se da je neko krišom snimio osobu koja je u javnosti neoprezno koristila povereni joj predprodukcijski primerak i odmah proširio radosnu vest.
Da se radi o modelu S10 Plus, svedoči proširena rupica ("pill") za dvostruku prednju kameru u desnom uglu, kao i ukupne dimenzije uređaja, čiji bi ekran trebao da meri 6,4 inča u dijagonali.

Ovom prilikom podsetimo da je službeno predstavljanje Galaxy-ja S10 najavljeno za 20. februar u San Franciscu, kada bismo mogli ugledati i konačnu verziju prvog Samsung-ovog preklopnog uređaja sa savitljivim ekranom.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |